kovo 28, 2013

Pokalbis su Guste Strumilaite


Štai facebook akiratyje, atradau dar vieną merginą,kuri  kapitališkai „sutvarkė“ savo svorį. Įkeliu dar vieną pokalbį kaip motyvaciją,jog nereikia nuleisti rankų ir niekada nepasiduoti!

Taigi Guste, mes matome tavo didelius ir nuostabius pasikeitimus.Nuo ko pradėjai ir kas tave motyvavo taip stipriai pasikeisti?
viskas prasidėjo nuo to, kad atsikėliau viena diena ir supratau, kad užtenka, kad reikia keistis, nes 15- os metu merginai jaust koju skausmus mažu mažiausiai nenormalu, o motyvacija..net nežinau, pati iš savęs. Nebuvo taip, kad kažką pamačiau ir viskas, motyvavo. Tiesiog atėjo į galvą mintis, kad jau metas kažką daryti

Per kiek laiko pasiekei norimų rezultatų? Ar vis eini link savo tikslo?
Vis dar einu link tikslo.

Jei ne paslaptis koks svorio skirtumas tarp tavęs BUVUSIOS ir DABARTINĖS?
39kg

O kiek anksčiau svėrei?
113 kg.

Ar teko atsisakyti kažko iš savo mėgstamiausių patiekalų ?
Tiesa sakant taip, labai mėgau italų virtuvę, dėja, dabar esu visiškai jos atsisakiusi

Ar tavo gyvenimas pasikeitė nuo to laiko,kada pradėjai mesti svorį? Atsirado naujų pažinčių,draugų? Galbūt padaugėjo žmonių kurie tavęs nemėgsta,vien iš pavydo?
Šiaip, miestelis mažas ir tie kurie mane mėgo anksčiau mėgsta ir dabar, o tie kurie įžeidinėdavo ar tyčiodavoi daro tai ir dabar, vistiek nenutyla kalbėt, seka kiekviena mano kūno pokytį, bet šiaip didesniu pokyčiu nėra, aišku daug maloniau rasti savo dydžio drabužiu, jaustis gražesne, nejausti diskomforto visuomenei

Ką norėtum palinkėti tiems žmonėms kurie tau pavydi ir tie kurie už tave laiko kumščius? Kokį patarimą gali jiems duoti ?
Pavyduoliams norėčiau palinkėti dažniau žiūrėti į save ir mažiau akimis matuoti mano talijos, gaila, kad kai kuriem žmonėm sunku pasidžiaugti dėl kito, ar kartais tiesiog dažniau pasižiūrėti į savo gyvenimą, o tiem kurie palaiko - visada būsiu dėkinga, labai smagu, kai žmonės pasidžiaugia už tave ir palinki sekmės tolesniame gyvenime, to jiems taip pat linkiu

Aš tau taip pat linkiu didžiausios sėkmės. Tu vaikščiojanti motyvacija kiekvienam, dideliam ar mažam, plonam ar stambiam,jog vis dėlto viskas įmanoma, tik jei pats to nori. Ačiū Tau už atsakymus.
Visada prašom.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą