gruodžio 05, 2012

*PRATIMAI KRŪTINEI

Mes-merginos puikiai žinome, kad norint turėti tobulas kūno formas reikia įdėti nemažai pastangų. Reta kuri iš mūsų gali pasidžiaugti, kad išlaiko dailias kūno linijas nieko nedarydama. Keletą papildomų kilogramų numesti galima sureguliavus mitybą, tačiau laikui bėgant kūnas vistiek keičiasi, taigi be sporto neapsieisime. Šį kartą dėmesį skirsiu pratimams krūtinei !

Pirmasis pratimas: atsisėsk ant kelių arba sukryžiavusi kojas (taip, kad tau būtų patogu). Suglausk delnus sau prieš krūtinę, spausk juos vieną į kitą, o tuomet atsipalaiduok. Pratimą kartok 10-15 kartų.




Antras pratimas: atsistok keturiomis, rankas laikyk šiek tiek plačiau nei pečių linijoje, pirštais į priekį. Tuomet dubenį palenk į priekį, blauzdas pakelk į viršų, kad remtumeisi tik keliais, o rankos būtų ištiestos. Visa kūno linija nuo pečių iki kelių turi būti tiesi. Pradėk lenkti alkūnes ir visu kūnu lenkis link žemės, kol alkūnės pasieks pečių lygį. Pratimą kartok 10-15 kartų.



Trečias pratimas: atsigulk ant nugaros, kojas sulenk per kelius, kad pėdos tvirtai remtųsi į žemę ir praskėsk jas kiek plačiau nei pečių linija. Paimk į rankas svarmenis, iškelk virš galvos, rankas laikydama vos sulenktas per alkūnes. Nuleidinėk rankas į šonus, kol pasieksi grindis ir vėl grįžk į pradinę padėtį. Pratimą kartok 10-15 kartų.